Kaptein Gulltan Skattejakter har gledet barn med spennende og engasjerende skattejakter siden sommeren 2010. Kaptein Gulltann Skattejakter drives av Kaptein Gulltann aka pappa´n til Tiril, Sondre og Emilie som på “fritiden” jobber i bank.

Alle skattejaktene er hjemmelaget med god hjelp av en svært dyktig designer fra det store utland.

OFTE STILTE SPØRSMÅL: 1) Hvorfor får jeg ikke åpnet skattejakten? Svar: Skattejakter som lastes ned selv er på ca 40 mb, så nedlastingen kan ta litt tid. Skattejakten er i tillegg beskyttet med et passord som du fikk tilsendt i bestillingsbekreftelsen. Mangler du denne eller tar du kontakt.

2) Hvorfor har ikke fått epost med lenke til skattejakten? Svar: Det hender fra tid til annen at den automatisk eposten som går ut etter en bestilling blir kategorisert som “søppelepost”. Dette er dessverre vanskelig å helgardere at dette aldri vil skje. Dersom du har bestilt en skattejakt og ikke mottatt eposten innen 5 minutter tar du kontak, så sender jeg deg en ny lenke. 3) Hvor mange gullpenger følger skattejakten som sendes pr post? Svar: Hver skattejakt sendes med 24 gullpenger (beregnet for 12 barn). Du kan bestille flere gullpenger, invitasjoner og diplomer under “Tilbehør” som har skattekiste som ikon. 4) Hvor lang leveringstid er det på skattejaktene? Svar: Skattejakter som sendes med pakkepost leveres alltid på postkontoret senest dagen etter din bestilling. Pakken sendes som brevpost og tar vanligvis mellom 24 og 48 timer fra den er levert postkontoret til den havner i din postkasse. Skattejakter som lastes ned selv får du umiddelbart etter betaling. Egen epost med lenke til skattejakten sendes innen 5 minutter fra bestilling.

 

Send a Direct Message