Skattejakt – last ned! (199,-)

 

Aktivitetspakke barnebursdag pdfBli med selveste Kaptein Gulltann på skattejakt (pdf-versjon) – Last Ned Nå! Aldersgruppe 4-6 år.

Pakken inneholder en kjempemoro skattejakt med poster og ledetråder bakt inn i en morsom historie om piraten Kaptein Gulltann og hans mange eventyr, i tillegg til andre morsomme aktiviteter.

1 – Skattekart med gåter og ledetråder

2 – Diplom til barna etter skattejakten

3 – Meny –  La barna handle mat og drikke

4 – Gullpenger (klipp ut) – til å kjøpe mat for

5 – Invitasjonskort – Lekre bursdagsinvitasjonskort

6 – Plakat – To flotte Kaptein Gulltann plakater

7 – Piratspill

Aktivitetspakken er beregnet for barn mellom 4 og 8 år.
Bestill nå og last ned umiddelbart!

Pris kr 199,- (PDF-versjon)

NB! Du vil få tilsendt skattejakten fra kapteingulltann@barnebursdager.no til den eposten du registrerer når du betaler. Dersom du ikke umiddelbart får skattejakten tilsendt, sjekk din søppelepost mappe eller ta kontakt med oss!

6 Comments

 1. Maren

  Morsom side 🙂 Hadde akkurat bursdag og var faktisk på leting etter en skattejakt, men det var nok før siden din var oppe. Skal helt klart prøve dette på neste gang barna fyller år.. Hva med å lage noe som passer litt mer til jenter?

 2. Kaptein Gulltann

  Salte bananer, og takk for fine ord. Dine ønsker går snart i oppfyllelse. Det er ikke mange ukene før vi både har skattejakt for jenter (eller eventyrsti) OG salg av diverse bursdagstilbehør som tallerkener, kopper og pynt som passer til en temabursdag.

 3. Anette

  Ayay,dette var morsomt.Nesten det jeg trenger til vår bursdag,men vi skal være utendør så skattejakten blir da litt feil… hva med å lage en rebus som passer til utendørs også?! liker konsepte veldig godt..

 4. Kaptein Gulltann

  Salte bananer!
  Vi jobber og sliter med flere aktivitetspakker, der i blant en kaptein Gulltann skattejakt beregnet for utendørsopphold. I tillegg til dette kommer prinsesse-skattejakten på lufta om en liten måned. Så det er mye å glede seg til i høst 😉

 5. Ludwik

  Dette var kjempe gøy!!! Vi gleder oss til å prøve ut nye skattejaktter. En sikker vinner blant barna itl bursdagsselskap:)

 6. Mathias 5 år

  Kjempeflott opplegg!!! Ungene var kjempeivrige og koste seg hele tiden! :-):-)

Leave a Comment